Περιπατητές στο ίδιο… πεζοδρόμιο!

Του Γιώργου Δημητρίου*

Τις προηγούμενες ημέρες η ΝΔ Ηρακλείου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της,με guest star καλεσμένο τον Αδωνη Γεωργιάδη.

Δείτε: Εκτός γραμμής: Ο Άδωνης από το Ηράκλειο θυμήθηκε… την “προδοτική συμφωνία” των Πρεσπών! (βίντεο)

Έτυχε φαντασμαγορικής προβολής από τα τοπικά ΜΜΕ και καλώς έγινε γιατί ο κ.Αδωνης Γεωργιάδης είναι πολιτικός “ογκόλιθος μεγάλου ειδικού βάρους”, που κατά την άποψη του κ.Λευτέρη Αυγενάκη, είναι αγαπητός και επιθυμητός από τον Κρητικό λαό.

Μερικά σημεία απο τους ύμνους του κ.Αυγενάκη προς τον… λαοπρόβλητο πολιτικό “ογκόλιθο”.

1) Αδωνη, η Κρήτη σε αγαπά και σε στηρίζει.

2) Είσαι άξιος μαχητής,που δέχθηκε μια χυδαία επίθεση απο το χειρότερο αντίπαλο.

3) Ο Σύριζα δε δίστασε να λασπώνει ανθρώπους που αξίζουν και δημιουργούν.

4) Μας συνδέει ότι εσύ Αδωνη και εγώ (Δηλαδή ο κ.Αυγενάκης),ξεκίνησες από το μηδέν ,και περπάτησες στο πεζοδρόμιο.(Μανώλη Κεφαλογιάννη για εσένα η σπόντα)

Δεν εκπροσωπώ εγώ τον Κρητικό λαό,αλλά και εσείς κ.Αυγενάκη εκπροσωπείτε το 32,48% που ψήφισε ΝΔ στην Κρήτη και όχι ολόκληρο τον Κρητικό λαό.

Η γνώμη μου είναι ότι πολιτικοί του είδους του κ.Γεωργιάδη είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ στην Κρήτη,και διαχρονικά οι Κρητικοί αποστρέφονται τέτοιες πολιτικές ”προσωπικότητες”,και αυτό φαίνεται σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις.

Ως προς το δεύτερο ότι δέχθηκε χυδαία επίθεση ο κ.Γεωργιάδης, κ.Αυγενάκη η υπόθεση είναι ακόμη στη δικαιοσύνη,εσείς ξέρετε κάτι παραπάνω; Είναι θεσμική η τοποθέτησή σας;

Σας θυμίζω ότι ο κ.Σαμαράς τον έβγαλε από το Υπουργείο Υγείας και έστειλε τον κ.Βορίδη,και αν δεν υπήρχε ο νόμος περί ευθύνης Υπουργών θα ήταν ήδη κατηγορούμενος.

Ως προς το τρίτο,κ.Αυγενάκη δεν ξέρω να έχει δημιουργήσει κάτι ο κ.Γεωργιάδης έξω από την Ελληνική Αγωγή,και μία σχολή νέων  ”πολιτικών κλώνων” την εθνική σχολή Καρατζαφέρη απο την οποία και ο ίδιος αποφοίτησε.

Ως προς το τέταρτο σημείο κ.Αυγενάκη θα συμφωνήσω μαζί σας; ΟΧΙ,εγώ θα σας υπερασπιστώ… ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑΤΕ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ κ.Αυγενάκη με τον κ.Γεωργιάδη. Εκείνος περπατούσε στο ”ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ΄΄ πεζοδρόμιο,και εσείς στο “φιλελεύθερο” ή κάνω λάθος.

Τα στερνά θα τιμήσουν τα πρώτα κ.Αυγενάκη όπως συχνά λέτε και εσείς.

*Ο Γιώργος Δημητρίου είναι πρώην Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ηρακλείου, με σπουδές σε Οικονομία & Διοίκηση, master MBA Staffordshire University U.K 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί